Sluit mij
Hier volgt het scherm om je te abonneren op updates van evenement organisaties...

ED-Fotoworkshop

Exclusieve ED-fotoavond voorafgaand aan Glow

Winnares 2012 - Joke Langeveld uit Veldhoven
Glow vraagt erom gefotografeerd te worden. Door de enorme toeloop van amateur-fotografen is het echter niet altijd even eenvoudig mooie foto's te maken. Speciaal voor amateurfotografen die in alle rust willen fotograferen, houdt het Eindhovens Dagblad op vrijdag 7 november in samenwerking met Glow voor het eerst een exclusieve fotoavond. Er kunnen maximaal 160 fotografen mee. 

Glow is die avond nog niet toegankelijk voor publiek. Om zowel beginnende als meer ervaren fotografen de kans te bieden hun kennis van nachtfotografie te verbeteren, zijn er twee mogelijkheden om mee te gaan met de fotoavond. Inschrijven kan via ed.nl/glow
Donderdagavond 6 november vindt op Strijp-S een masterclass fotografie plaats. Daar krijgen fotografen in kleine groepjes uitgebreide instructie over nachtfotografie en het nabewerken van foto’s. De avond erna gaan ze met hun docent op pad in de binnenstad. De masterclass kost 135 euro per persoon. 
Op vrijdagavond 7 november is een centrale workshop in de Eindhovense Paterskerk, dit jaar ook weer onderdeel van Glow. Daar geeft een ervaren docent een introductie in nachtfotografie, waarna de deelnemers in kleine groepjes de stad in gaan. Deze workshop kost 75 euro per persoon. 
In de week van Glow organiseert het ED ook nog Engelstalige fotoworkshops op Glow Next, speciaal voor expats. Ook vindt een actie plaats voor smartphone-fotografen. 
De speciale Glow-fotowedstrijd wordt dit jaar in samenwerking met fotospeciaalzaak Cityfoto in Eindhoven gehouden. Dagwinnaars krijgen daardoor een plekje in de etalage van Cityfoto, die vlakbij het Glow café is. Meer informatie over het insturen van foto's volgt via ed.nl/glow.
 
#gloweindhoven