Sluit mij
Hier volgt het scherm om je te abonneren op updates van evenement organisaties...

GLOW HOST

Voor de Horeca in Eindhoven biedt GLOW u de mogelijkheid om uw bedrijf onderscheidend te profileren als deelnemer aan GLOW HOST arrangement (vroegere Food & Drinks).

Als deelnemer aan GLOW HOST vragen wij u minimaal één gerecht/ menu, drankje of overnachting met een GLOW ‘look’ aan te bieden. Dit gaan we uiteraard communiceren aan de potentiële bezoekers. Het is aan u om te bepalen wat u aan wilt bieden.
Het GLOW HOST is als volgt samengesteld: 

  • Exclusief GLOW HOST bord om te plaatsen aan de buitenzijde van uw onderneming waardoor duidelijk is voor de bezoekers dat u actief deelneemt aan GLOW. De definitieve naam en logo van het GLOW HOST pakket zijn nog in ontwikkeling.
  • Op de website van GLOW vermelden wij uw bedrijfsnaam en uw speciale GLOW bijdrage in bijvoorbeeld een gerecht, drankje of overnachting.
  • In de GLOW brochure en plattegrond worden de deelnemers vermeld naast de lichtobjecten.  
  • U ontvangt 50 GLOW brochures (verkoopwaarde € 2,50 per stuk) of 200 plattegronden die u vooraf kunt gebruiken in uw bedrijf voor uw gasten.
  • U ontvangt het GLOW HOST logo ten behoeve van uw eigen communicatie. 
  • GLOW zal middels persberichten en op social media met als onderwerp GLOW HOST zoveel mogelijk free publicity genereren.

De Eindhoven Brandstore (VVV) zal bij haar informatie verstrekking over GLOW (en mogelijke arrangementen) actief verwijzen naar de deelnemers van dit arrangement. Hoe eerder de inschrijving hoe eerder ook men kan doorverwijzen.  

 

Bedrag deelname GLOW HOST Arrangement:

 

1) Totale arrangement: € 450,- excl. BTW

 

2) Totale arrangement + exclusieve deelname met 4 personen aan ‘Vriendenavond’ tijdens GLOW + 10 entree kaarten voor een side event: € 750,- excl. BTW

Wilt u participeren als GLOW HOST, download onderstaand aanmeldformulier en stuur dit document naar Marianne Kiemeney, marianne@gloweindhoven.nlVoor vragen kunt u na 25 augustus contact met haar opnemen op tel. 040-7074040. 

#gloweindhoven