Sluit mij
Hier volgt het scherm om je te abonneren op updates van evenement organisaties...

GLOW Stadhuisplein

Stuur een horcea concept in voor de exploitatie van het Stadhuisplein.

GLOW pakt uit met bijzondere lichtprojecten zoals we dat gewend zijn. Het Stadhuisplein heeft een belangrijke rol in de route. Om tien jaar GLOW te vieren wordt hier één van de hoogtepunten uit het verleden opnieuw getoond. Op dit plein vieren we het 10 jarig jubileum feest van GLOW met muziek en horeca onder de lichtbogen van De Cagna. Ook is er op dit plein een spectaculaire openingsshow op zaterdagavond met gedeeltelijk  live programma. 

Naast het GLOW Stadhuisplein zal er geen pop up horeca op de route worden toegelaten (ook geen foodwagens en dergelijke). Dit om de reguliere horeca te stimuleren om zelf bijzondere acties op te zetten. Daarnaast dient de veiligheid op de route gewaarborgd te blijven.
 
Uitstraling GLOW stadhuisplein.
 
De sfeer van het plein is feestelijk, verwonderend en gezellig. Geen kraampjes of  kermisachtige decoraties maar juist ingetogen en rustig. Uiteraard gaat de aandacht volledig uit naar De Cagna.

Het plein zal een samenkomst zijn van mensen die even blijven ‘hangen’ om deze spectaculaire show te bekijken. En uiteraard het liefst onder het genot van een drankje en hapje. 

De exacte invulling van zowel het eten als drinken laten we over aan de horeca exploitant die zich hiervoor wilt inschrijven. Een belangrijk criterium in de bieding zal de uitstraling zijn van het geheel. 

Download het onderstaand document voor meer informatie en voorwaarden + het aanbestedingsformulier. Voor vragen kunt u na 25 augustus contact opnemen met Marianne Kiemeney, marianne@gloweindhoven.nl, tel. 040-7074040. 

#gloweindhoven