Sluit mij
Hier volgt het scherm om je te abonneren op updates van evenement organisaties...
 

Forum of light & architecture
7 t/m 14 november 2015

Van 7 tot en met 14 november 2015 staat Eindhoven weer volop in het teken van lichtkunstfestival GLOW. Zo’n vijftig kunstenaars bieden met lichtinstallaties, -sculpturen, -projecties en performances de toeschouwers een verrassend nieuwe kijk op de stad. GLOW is gratis toegankelijk en trok vorig jaar maar liefst 650.000 bezoekers. 
Thema GLOW 2015: Natuur & Architectuur
Thema GLOW Next: About Light
Route 2015 is bekend en loopt door de winkelstraten en de parken van Eindhoven. Hieronder leest u de exacte route.   
 
Openingstijden - GLOW en GLOW NEXT
7 t/m 14 november 2015, Eindhoven 
Zondag t/m donderdag van 18:30 t/m 23:00 uur
Vrijdag en zaterdag van 18:30 t/m 24:00 uur 

Nieuw
GLOW Eindhoven krijgt een nieuwe website en een nieuwe App. De website komt in september 2015 online. De GLOW App op basis van IBeacon technologie wordt in november gelanceerd.
 
  • VOLG GLOW

  • LIKE GLOW
 

LAATSTE NIEUWS


GLOW Run Eindhoven

Altijd al willen hardlopen in het mooiste decor van de wereld? Tijdens lichtkunstfestival GLOW op 14 november 2015 vindt de eerste editie plaats van de GLOW Run Eindhoven. Doe jij ook mee aan de meest unieke 5,5 kilometer FUN RUN van 2015? Koop dan je ticktes op www.glowruneindhoven.com
 
Het parcours van GLOW wordt beschikbaar gesteld voor 2.500 hardlopers. Hardlopend passeer je de mooiste en indrukwekkendste lichtkunstwerken. Maar je gaat er zelf ook één creëren. Samen met alle deelnemers ontstaat er één groot lichtkunstwerk in de vorm van een “lichtslang” door de GLOW Run-shirts en GLOW-gadgets die je ontvangt bij de aankoop van een ticket. Maar wees zelf ook creatief. Haal alles uit de kast om volledig te ‘glowen’, dan we gaan ‘shinend’ de stad door en sluiten we de 10e editie van GLOW spetterend af op het Stadhuisplein.


lees meer

Hoofdsponsors